Op Connexies.nl houden we je op de hoogte van het actuele nieuws op ICT en marketing gebied. Ook van interessante evenementen. Neem bijvoorbeeld het Trends Event, wat jaarlijks georganiseerd wordt door marketingbedrijf Orange Valley.

Wat is Orange Valley

Orange Valley is een vooraanstaand bedrijf wanneer het aankomt op digitale marketing. Dit bedrijf is gespecialiseerd in SEO, SEA, social media advertising, analytics etc. Inmiddels wordt door dit bedrijf voor de vijfde keer een event georganiseerd, waarbij men terugblikt op het afgelopen jaar, maar waarbij ook de verwachte trends voor 2018 worden besproken. Denk hierbij aan analytics en contentmarketing.

Waarom dit evenement bezoeken?

Sowieso is het goed om jezelf bij te scholen over nieuwe ontwikkelingen. Wanneer een vooraanstaand bedrijf, wat zichzelf heeft bewezen, een evenement organiseert, is het een absolute must om hierbij aanwezig te zijn, en een blik te krijgen achter de schermen.

Wanneer dit bedrijf dan ook nog eens beloond is (voor de vijfde maal op rij) met een Gazelle Award, dan kun je dit evenement simpelweg niet overslaan.

Gazelle Award 2017

Orange Valley mag zich ook dit jaar rekenen tot de lijst van snelst groeiende bedrijven van Nederland. Hiervoor wordt de Gazelle Award uitgereikt, welke Orange Valley inmiddels voor de vijfde keer heeft ontvangen.

De Gazellen Award wordt jaarlijks uitgereikt door het Financieele Dagblad. Bedrijven die in de drie jaren ervoor een omzetgroei hebben behaald van minstens 20%, winnen deze award. Er wordt ook nog een Gouden Gazelle uitgereikt. Deze wordt gegeven aan de bedrijven met de grootste groei, onderverdeeld per categorie en provincie.

Ga je ook het Trends Event van Orange Valley bezoeken? Laat ons weten wat je ervan vond!

 

 

FacebooktwitterFacebooktwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *