Welkom bij Connexies. Op dit platform houden we je op de hoogte van nieuws en informatie rondom ict, online marketing, beveiliging, social media, en wat hier allemaal mee samenhangt. Tevens kun je hier informatie vinden over ict evenementen welke gaan plaatsvinden. Kijk hiervoor bij de Evenementen kalender.

Connexies is opgezet door marketing specialisten met de behoefte kennis te delen en uit te wisselen over actuele ontwikkelingen binnen de ict-branche. Graag nodigen wij je uit te reageren op onze blogartikelen. Kennis is macht, is ons idee. En hoe meer kennis wij vergaren en delen, hoe beter.
Wil je direct op de hoogte worden gebracht van onze berichten? Wil je wegwijs worden in de jungle die SEO marketing heet? Meld je dan ook aan via onze Connexies Facebook en Twitter pagina, en mis geen enkel bericht!

Mijn naam is Martijn Staal en ik ben een ervaren SEO specialist. Ik hoop dat je mijn blog met interesse zult lezen, en er je voordeel mee zult doen. Heb je vragen, maak dan gebruik van het contactformulier.